primepropertypoland.com opinie

Tutaj polecamy, dzielimy się opiniami i opowiadamy o swoich doświadczeniach ze stron i sklepów online. Kupiłeś w Internecie produkt, z którego jesteś zadowolony i chcesz się tym podzielić? Napisz!
Awatar użytkownika
odon
Posty: 36
Rejestracja: 05 sie 2019, 7:18

primepropertypoland.com opinie

Post autor: odon »

Cześć! Niedługo przeprowadzam się z Niemczech z powrotem do Polski i w związku z tym szukam stylowego mieszkania. Zależy mi na mieszkaniu w Łodzi, Gdańsku lub Warszawie. Znajomy polecił mi szukać mieszkania przez stronkę https://primepropertypoland.com/. Macie jakieś opinie na jej temat? Myślicie, że warto by było poszukać mieszkania właśnie tam?

Awatar użytkownika
Dorian
Posty: 21
Rejestracja: 31 mar 2019, 16:46

Re: primepropertypoland.com opinie

Post autor: Dorian »

Według mnie warto! Prime property poland to jedna z lepszych wyszukiwarek. Nie ma tam ukrytych dodatkowych opłat i jest bardzo szeroki wybór atrakcyjnych ofert. Dzięki tej stronce udało mi się znaleźć lokum w Warszawie w optymalnej cenie.

https://nzozrevita.pl/blog/oparzenia-pierwsza-pomoc

Awatar użytkownika
Celestia1996
Posty: 14
Rejestracja: 01 lip 2019, 9:36

Re: primepropertypoland.com opinie

Post autor: Celestia1996 »

Również myślę, ze to jedna z lepszych wyszukiwarek mieszkań. Zarówno na wynajem, jak i na sprzedaż. Mają bardzo atrakcyjne metody wyszukiwania, dzięki czemu udało mi się znaleźć mieszkanko idealnie dopasowane do moich potrzeb.

Awatar użytkownika
Kochan1980
Posty: 32
Rejestracja: 12 mar 2019, 22:12

Re: primepropertypoland.com opinie

Post autor: Kochan1980 »

Kiedyś długo szukałem mieszkania i nie mogłem znaleźć nic dopasowanego do moich potrzeb. Znajomy polecił mi tę wyszukiwarkę i tam dosyć szybko udało mi się znaleźć kawalerkę na wynajem.

https://mirapolnext.pl/pila-lancuchowa-gardenic-ec0071-18-elektryczna-p-10176.html

Awatar użytkownika
Liwia-85
Posty: 17
Rejestracja: 12 lip 2019, 19:42

Re: primepropertypoland.com opinie

Post autor: Liwia-85 »

Polecam! Bardzo dobry kontakt z właścicielem mieszkania, atrakcyjne ceny i jasne koszty. Mają bardzo duży wybór różnych lokali.

stal c15e

Awatar użytkownika
Fryc
Posty: 12
Rejestracja: 30 mar 2019, 22:15

Re: primepropertypoland.com opinie

Post autor: Fryc »

Znam tę wyszukiwarkę mieszkań - korzystałem z niej nie raz i dzięki temu znalazłem bardzo fajne mieszkania. Szczerze polecam!

Awatar użytkownika
Kacper
Posty: 22
Rejestracja: 12 wrz 2019, 23:34

Re: primepropertypoland.com opinie

Post autor: Kacper »

Jasne, że warto! To bardzo intuicyjna wyszukiwarka. Bardzo łatwo można znaleźć w niej mieszkanie dobrze dopasowane do potrzeb. Przy każdej ofercie jest dokładny opis.

https://nzozrevita.pl/blog/latwy-sposob-na-trudna-babke

Awatar użytkownika
Eliza
Posty: 17
Rejestracja: 17 kwie 2019, 9:11

Re: primepropertypoland.com opinie

Post autor: Eliza »

Pamiętam jak rok temu szukałam mieszkania w Warszawie… Niestety musiałam to robić na odległość, bo przeprowadzałam się z Francji. Dzięki Prime Property udało mi się znaleźć świetne lokum na odległość.

isoprinosine forum

Awatar użytkownika
Sabrina
Posty: 16
Rejestracja: 01 lip 2019, 7:26

Re: primepropertypoland.com opinie

Post autor: Sabrina »

Zdecydowanie polecam tę agencję! Znajdziesz tam atrakcyjne oferty wynajmu i kupna mieszkania. To według mnie jedna z najlepszych wyszukiwarek.

arthrovet p

Awatar użytkownika
rajmund1962
Posty: 20
Rejestracja: 11 mar 2019, 7:19

Re: primepropertypoland.com opinie

Post autor: rajmund1962 »

Ja mam bardzo dobrą opinię na temat primepropertypoland. Udało mi się tam znaleźć bardzo dobrą ofertę mieszkania – w ładnej okolicy i w atrakcyjnej cenie. 

ODPOWIEDZ