super-toys.pl opinie

Tutaj polecamy, dzielimy się opiniami i opowiadamy o swoich doświadczeniach ze stron i sklepów online. Kupiłeś w Internecie produkt, z którego jesteś zadowolony i chcesz się tym podzielić? Napisz!
Awatar użytkownika
Ada_90
Posty: 11
Rejestracja: 23 lis 2019, 16:32

super-toys.pl opinie

Post autor: Ada_90 »

Hejo. Macie jakieś opinie o stronce https://www.super-toys.pl/? Mają samochód na akumulator w bardzo dobrej cenie, a chciałem kupić coś takiego chrześniakowi na urodziny.

Awatar użytkownika
Arabella
Posty: 2
Rejestracja: 01 lut 2020, 11:26

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: Arabella »

Jak najbardziej polecam super-toys.pl, mają bardzo dobry wybór pojazdów na akumulator i nie tylko. Wózki, domki dla lalek, tory samochodowe, zabawki - mają wszystko.

Awatar użytkownika
Aida1970
Posty: 5
Rejestracja: 26 kwie 2020, 21:20

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: Aida1970 »

Super-toys.pl ma bardzo dobre ceny i fajną jakość zabawek. Zamawiałam od nich wózek dla lalek dla córki i jestem bardzo zadowolona.

żele intymne durex cena

Awatar użytkownika
Anioł78
Posty: 2
Rejestracja: 17 lut 2020, 16:17

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: Anioł78 »

super-toys.pl to dobra jakość, niskie ceny i szybka dostawa. Polecam.

Awatar użytkownika
adelajda
Posty: 15
Rejestracja: 17 mar 2019, 15:46

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: adelajda »

Mają najlepsze pojazdy na akumulator dla dzieci - samochody, quady, motory. Polecam https://www.super-toys.pl/.

https://mirapolnext.pl/gra-monopoly-junior-e1842-banking-p-16237.html

Awatar użytkownika
Bianka
Posty: 2
Rejestracja: 22 gru 2019, 19:54

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: Bianka »

W Super-Toys kupiłam córeczce na urodziny piękny wózek dla lalek. Był w bardzo atrakcyjnej cenie, a jednocześnie świetnej jakości. Bardzo polecam :)

Awatar użytkownika
bromir-86
Posty: 13
Rejestracja: 29 lip 2019, 8:32

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: bromir-86 »

Totalnie zapomniałem o urodzinach mojego bratanka. Trafiłem na rowerki biegowe w Super-Toys. Okazało się, że to był strzał w dziesiątkę!

Awatar użytkownika
anastazja61
Posty: 2
Rejestracja: 09 mar 2020, 11:01

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: anastazja61 »

Uznaliśmy z mężem, że czas naszemu maluchowi sprawić poważny samodzielny pojazd :) W Super-Toys mają bardzo duży wybór jeździków w bardzo dobrych cenach. Jeździk jest intensywnie testowany i zdaje egzamin!

https://nzozrevita.pl/blog/nadcisnienie-tetnicze-choroba-cywilizacyjna

Awatar użytkownika
Czesław
Posty: 2
Rejestracja: 17 cze 2020, 21:12

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: Czesław »

Świetny wybór samochodzików na zdalne sterowanie. Bardzo dobra jakość i korzystne ceny. dla mnie dużym plusem była błyskawiczna wysyłka!

espumisan krople dawkowanie dzieci

Awatar użytkownika
danuta
Posty: 2
Rejestracja: 25 sty 2020, 18:11

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: danuta »

Podczas wymiany zabawek w przedszkolu zamówiliśmy piękny zestaw wózków i akcesoriów dla lalek i fantastyczny tor dla samochodzików. Wysokiej jakości zabawki, bezpieczne dla maluchów - polecam serdecznie Super-Toys.

Awatar użytkownika
Apollina-85
Posty: 3
Rejestracja: 06 kwie 2020, 2:02

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: Apollina-85 »

W super-toys mają bardzo ciekawą ofertę zabawek dla przedszkoli, w bardzo przystępnych cenach. Polecam!

t shirt jhk

Awatar użytkownika
bernadeta1983
Posty: 3
Rejestracja: 14 mar 2020, 19:04

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: bernadeta1983 »

Szukałam długo fajnego prezentu dla mojego chrześniaka na urodziny, aż w końcu trafiłam na super-toys. Gokarty na pedały od razu wpadły mi w oko. Są dobre jakościowo i mają pompowane koła, co przy tego typu sprzęcie to na prawdę rzadkość.

Awatar użytkownika
Kalina-73
Posty: 3
Rejestracja: 20 lut 2020, 18:15

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: Kalina-73 »

Potwierdzam. Ich gokarty są na prawdę bardzo dobrej jakości. Kupiłam kilka do pensjonatu i działają bez zarzutu. Nadają się zarówno do jazdy po trawie, piasku, jak i innym podłożu.

oczyszczanie organizmu pasożyty

Awatar użytkownika
Alojza1990
Posty: 2
Rejestracja: 02 maja 2020, 9:36

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: Alojza1990 »

Jak dla mnie hitem są rowerki biegowe. Kupiłam dwa dla moich bliźniaków. Nie wszystkie rowerki mają regulowane siedzenie, a te mają taką funkcję, a jednocześnie nie są ciężkie. Cena też na prawdę bardzo przystępna.

cera trądzikowa pielęgnacja domowa

Awatar użytkownika
Andrea
Posty: 40
Rejestracja: 15 cze 2019, 11:40

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: Andrea »

Zamówione zabawki z super-toys dostałam bardzo szybko. Wszystko było zgodne z zamówieniem. Jestem bardzo zadowolona i na pewno jeszcze nie raz skorzystam z ich oferty.

ibuprofen cena

Awatar użytkownika
Barucha
Posty: 192
Rejestracja: 30 maja 2019, 10:57

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: Barucha »

Nie znam tego sklepu :) ja ostatnio się sporo naszukałam bo chciałam sprawdzone miejsce w którym zamówie szumisie z mechanizmem szumiącym. Nie wiem czy macie - ale przy noworodku i niemowlaczku te szumisie to skarb!

Awatar użytkownika
Elmira-64
Posty: 1
Rejestracja: 02 wrz 2020, 16:55

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: Elmira-64 »

Hej! Kiedyś kupiłam tam wózek dla lalek dla mojej córki i bardzo jej się spodobał. Co do wózka to był bardzo dobrej jakości, wykonany z najwyższej klasy materiałów. Polecam.

Awatar użytkownika
ludowit_70
Posty: 1
Rejestracja: 02 sie 2020, 6:53

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: ludowit_70 »

Również kupuję zabawki na super-toys.pl i mam bardzo dobrą opinię na temat tego sklepu. Przesyłka doszła bardzo szybko a zabawki były bardzo dobre jakościowo.

Awatar użytkownika
Salma-62
Posty: 1
Rejestracja: 10 wrz 2020, 16:18

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: Salma-62 »

Robiłam niedawno zakupy w Super Toys, i to nawet takie większe, i chętnie powiem dobre słowo o sklepie. Fachowa obsługa, szybka i sprawna realizacja. Ceny widać gołym okiem. Super, będę wracać.

Awatar użytkownika
Lambert77
Posty: 1
Rejestracja: 12 lip 2020, 23:19

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: Lambert77 »

Uwielbiam rozpieszczać swoje dziecko nowymi zabawkami. Sama nie miałam takich rzeczy za młodu, pewnie dlatego. Najwięcej i najwygodniej kupuje w firmie Super Toys. Mają ogromny wybór, zawsze znajduję tu coś nowego.

Awatar użytkownika
Tęgomir
Posty: 1
Rejestracja: 09 sie 2020, 0:13

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: Tęgomir »

Jestem mamą trzech chłopaków i każdy, ale to każdy chciał mieć pojazd akumulatorowy. Wszystkie zamówiliśmy w Super Toys. Mogę polecić sklep, bo dysponują dużym asortymentem i mają dobre ceny. Szybka dostawa też na plus. I bardzo dobry kontakt z obsługą.

biokap farba apteka

Awatar użytkownika
Krzesimir82
Posty: 1
Rejestracja: 11 lip 2020, 14:55

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: Krzesimir82 »

Ja również mogę potwierdzić, że [url=http://]super toys[/url] jest w porządku. Drugi rok z rzędu zamawiam u nich zabawki na święta. Warto kupić coś wcześniej, żeby nie pojawiły się komplikacje ze strony firm kurierskich

biustonosze w ciąży

Awatar użytkownika
dalbor1976
Posty: 1
Rejestracja: 16 sie 2020, 3:58

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: dalbor1976 »

Ceny przystępne i produkty dobrej jakości. Polecam super-toys.pl

Awatar użytkownika
arleta1997
Posty: 1
Rejestracja: 29 wrz 2020, 4:09

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: arleta1997 »

Też pewnie skorzystam, bo mają fajną promocje na autka na akumulator. Kiedyś u nich kupowałam i nie było żadnych problemów, według mnie sklep 10/10.

Awatar użytkownika
Aleksandra1985
Posty: 2
Rejestracja: 14 lut 2020, 14:01

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: Aleksandra1985 »

Dla moich córeczek kupiłam przepiękne wózki dla lalek, które mają wiele funkcji i dają wiele możliwości zabawy. Mam też już upatrzone u nich prezenty na święta. Jestem pewna że będą się podobać. Jakość i estetyka tych produktów jest dla firmy dobrą wizytówką.

Awatar użytkownika
Abdon
Posty: 1
Rejestracja: 14 wrz 2020, 0:02

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: Abdon »

W zakresie samej realizacji zamówienia - bardzo dobry kontakt, doradztwo, szybka wysyłka i otrzymałem produkt zgodny z zamówieniem. Dla mnie to niezwykle istotne i za to super toys ma u mnie wielkiego plusa.

Oleńka

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: Oleńka »

Wiedziałam, że prezenty świąteczne dla dzieciaków na pewno kupię w sklepie z zabawkami Super Toys. Mają bardzo duży wybór, zabawki są dobrej jakości, jestem zadowolona. Zarówno z samej transakcji, jak i jakości zamówionych towarów.

https://victoriavynn.com/salony-partnerskie-2/

Ryży

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: Ryży »

Mnie interesowały gokarty. Sam miałem taki pojazd w dzieciństwie i chciałem aby mój syn także miał. Oczywiście jakość tego z Super Toys jest o wiele lepsza od tego mojego, jakość i wykonanie. Ale wróciły wspomnienia :)

https://nzozrevita.pl/blog/czekolada-jak-dziala-na-co-pomaga

Ałina

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: Ałina »

W Super Toys mają świetne pojazdy dla dzieci. Nie ukrywam, że mamy od nich trzy "jeździdełka". Są świetnie wykonane, trwałe, pomimo długiego użytkowania naprawdę nic się z nimi nie dzieje. Fajny pomysł na prezent, polecam.

fińka

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: fińka »

My także kupowaliśmy pojazdy w tym sklepie. A konkretnie rowerek trójkołowy . Bardzo fajny, solidny, ładny i praktyczny. Polecam ten sklepi i jego przemiłą obsługę.

Sławaa

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: Sławaa »

Moja czterolatka ma teraz bzika na punkcie lalek, tak więc na czasie są u nas właśnie lalki i wszelkie akcesoria dla nich. W Super Toys mają bardzo fajne wózki dla lalek, spory wybór i w dobrej cenie. Kupiłam dla małej jako prezent pod choinkę.

szczepienie na pneumokoki koszt

Adaś

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: Adaś »

Syn wymarzył sobie quada, a że niedługo ma urodziny, kupiłem w Super Toys quad dla dziecka - cena naprawdę przystępna. Pojazd już przetestowany (bez wiedzy syna:P) ale jesteśmy zadowoleni z zakupu. Za miesiąc dostanie w prezencie.

Łukaszn

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: Łukaszn »

Zawsze podobały mi się takie samochody na akumulator dla dzieci, więc kiedy tylko mój syn trochę podrósł, od razu postanowiłem, że kupię dla niego taki pojazd. Postawiłem właśnie na Super Toys, spory wybór i dość dobre ceny. Polecam.

Tutuś

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: Tutuś »

Fajne gokarty, aż przypomniało mi się dzieciństwo. Wtedy nie były tak dopracowane i solidne, ale jednak fajnie się jeździło. Bardzo szybka realizacja zamówienia, dobrze zabezpieczona przesyłka, wszystko zgodne z opisem.

Pafiń

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: Pafiń »

Mi się podobają rowerki z tej firmy, są naprawdę dopracowane, bezpieczne dla dzieci. Kupiliśmy i rowerek biegowy i zwykły rowerek trójkołowy. Z obu jesteśmy bardzo zadowoleni. Nasze dziecko również.

Róża

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: Róża »

Bardzo fajne są też wózki dla lalek, aż zazdroszczę, że w moim dzieciństwie takich nie było. Są naprawdę super, bardzo wypasione, wielofunkcyjne, z bogatym wyposażeniem. Naprawdę bardzo bardzo fajne wózki.

Mareś

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: Mareś »

Ja jestem totalnie zauroczony kategorią: jeździki i odpychacze, kiedy zobaczyłem na przykład samochód policyjny na akumulator, czy też mercedesa na akumulator - oszalałem. Od razu wiedziałem że kupię córce takie cudo. Ona uwielbia nim jeździć, ja jestem z niej dumny bo świetnie sobie radzi. Pojazd spełnił moje i jej oczekiwania.

Flądra

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: Flądra »

Świetny sklep z zabawkami. Odkąd odkryłam go jakiś czas temu wszystkie prezenty, z okazji świąt, urodzin, kupuję tylko u nich. Jakość rewelacyjna. Dzieciaki zawsze zadowolone. . .

Teńka

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: Teńka »

Mojemu chrześniakowi zamarzył się Jeep na akumulator :) Znalazłam świetny własnie na stronie Super Toys, planuję kupić dla niego taki samochód dla dzieci na urodziny. Jeśli chodzi o sam sklep, to znam od dawna i bardzo chwalę. Kupowałam już u nich kilkukrotnie.

Lunoś

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: Lunoś »

Ja za to sobie chwalę nie tylko pojazdy ale też kolejki. Mój ostatni zakup to super kolejka z mostem. To zabawa nie tylko dla dziecka ale też dla rodziców. Zdecydowanie polecam, nie zawiedziecie się, zobaczycie że Was też to wkręci :) .

https://mirapolnext.pl/buty-do-ogrodu-klapki-gumowe-czarne-p-951.html

Orwińka

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: Orwińka »

Mają też naprawdę urocze wózki dla lalek, każda mała dziewczynka znajdzie coś co ją zachwyci. Ja jestem zadowolona z zakupów, moje córki uwielbiają swoje nowe wózki i nawet przyznam że niespecjalnie kłócą się o to który jest której. Tylko czasem. Świetna jakość za rozsądną cenę. Polecam.

Adaś

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: Adaś »

Ja właśnie odebrałem świetny pojazd: gokart na pedały off road. Naprawdę bardzo starannie wykonany, świetnie się sprawdza, regulowane siedzenie, wzmocniona rama. Super pojazd. Sam bym chętnie nim pojeździł, ale póki co jeździ tylko córka. Może kiedyś się podzieli :)

Zaił

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: Zaił »

l ja jestem zadowolonym klientem sklepu Super Toys. Zabawki są rzeczywiście super. Zwłaszcza gokarty i np. motor kołowy policja. Moje dzieciaki uwielbiają te pojazdy. Jak tylko jest taka możliwość natychmiast proszą o ich wyciągnięcie. Już niedługo znów będą mogły pojeździć.

an easy rider

Awatar użytkownika
Konstancjusz73
Posty: 1
Rejestracja: 18 sty 2021, 4:24

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: Konstancjusz73 »

Naprawdę genialne gokarty jestem zachwycony, może nie tak bardzo jak moje dzieciaki, ale jednak zachwycony. Świetne wykonanie, bardzo solidne, trwałe i ładne. Naprawdę jestem pod ogromnym wrażeniem.

Awatar użytkownika
Beatryksa88
Posty: 1
Rejestracja: 27 sty 2021, 17:10

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: Beatryksa88 »

Ja kupiłam na dzieci jeepy na akumulator. Naprawdę fajny sprzęt. Dzieciaki mogą jeździć nie tylko po prostej drodze ale także po niewielkich wertepach. Mają mnóstwo frajdy. Polecam sklep Super Toys.

Gośka

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: Gośka »

Bardzo ładne, bardzo solidne wózki dla lalek. Moja córka jest przeszczęśliwa że taki dostała. Widzę że naprawdę jej się podoba. Szybko, sprawnie i bezproblemowo - tak mogę opisać kontakt ze sklepem. To naprawdę fajne miejsce na zakupy dla dzieci. Świetna jakość i świetne pomysły. Widać że to jest ich pasja.

Awatar użytkownika
Henryk-72
Posty: 2
Rejestracja: 14 lip 2020, 3:11

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: Henryk-72 »

Jeśli chodzi o samochody na akumulator to superToys nie mają sobie równych. Dzieciaki są zachwycone. Ja jestem zadowolony - widzę że pojazdy wykonane są solidne i dzieci są bezpieczne. Zdecydowanie polecam ten sklep.

kamero aparat

Awatar użytkownika
miroda90
Posty: 9
Rejestracja: 26 lut 2019, 14:43

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: miroda90 »

Bardzo fajny motor chopper. Mój syn jest totalnie zachwycony tym pojazdem. Nie można go od niego oderwać. Ja również jestem zadowolona z wyboru, widać że to solidna robota i że dziecko przez długi czas będzie cieszyć się tą zabawką.

Baśka91

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: Baśka91 »

Bardzo dużo się teraz mówi o zabawkach edukacyjnych - ponoć odgrywają one bardzo dużą rolę we wczesnych procesach rozwoju dzieci (szczególnie wpływają na ich kreatywność). Ostatnio trafiłam na bardzo fajny sklep oferujący tego typu produktu - https://zabawkirozwojowe.pl/ przejrzyj sobie ich ofertę, mają na prawdę duży wybór.

Awatar użytkownika
Żywisława99
Posty: 4
Rejestracja: 04 gru 2019, 1:51

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: Żywisława99 »

Ja kupiłam dla bratanicy Mega Gokart jest elegancki. Ma wygodne, regulowane siedzenie. Można jeździć w nim na tzw. luzie - pedały przestają się wtedy kręcić - co przydaje się przy zjeżdżaniu z górki. Jest bezpieczny dla dzieci i bardzo solidny - ma wzmocnioną ramę.

Awatar użytkownika
Nikola97
Posty: 24
Rejestracja: 15 lip 2019, 7:52

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: Nikola97 »

Najlepsze pojazdy dla dzieci na rynku. Pomysłowe, bardzo fajnie wykończone, widać że dbają o każdy szczegół. Fajne ceny, ogromny wybór, każdy znajdzie coś dla siebie. Czy to gokarta czy pojazdy na akumulator, czy rowerki. Super.

Tośka

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: Tośka »

Polecam pojazdy na pedały - bardzo, ale to bardzo solidne. Regulowane siedzenie jest bardzo wygodne i można dopasować pojazd do wzrostu dziecka. Jestem bardzo zadowolona że udało mi się znaleźć ten sklep. To były udane zakupy. moje dzieci są zachwycone.

czarny orzech krople cena

Awatar użytkownika
jasmina
Posty: 3
Rejestracja: 30 kwie 2020, 20:52

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: jasmina »

Zdecydowanie i bezsprzecznie polecam firmę Super Toys. Świetne pojazdy dla dzieci, bardzo solidnie wykonane, z dbałością o szczegóły. Dopasowane do dzieci. Mój bratanek jest zachwycony każdym pojazdem jaki dostał. Ja również widząc jaki jest szczęśliwy.

Awatar użytkownika
Zyta-90
Posty: 4
Rejestracja: 14 lip 2020, 19:22

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: Zyta-90 »

Sama chętnie kupiłabym dla siebie coś z działu pojazdy na akumulator, szkoda że dla dorosłych nie ma takich zabawek ;) Jednak kupiłam dla dzieci i widzę, że to był doskonały wybór. Widać że te pojazdy sprawiają im prawdziwą frajdę.

depresja leki naturalne

Awatar użytkownika
augusta_76
Posty: 1
Rejestracja: 15 lut 2021, 23:40

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: augusta_76 »

Jeśli chcielibyście dla swojej małej księżniczki wybrać coś co sprawiłoby jej prawdziwą radość to zwróćcie uwagę na wózki dla lalek. W sklepie Super Toys znajdziecie niezły wybór tego asortymentu. Warto.

Pieżga

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: Pieżga »

Zbliża się Dzień Dziecka, więc to ostatni moment na zamówienie prezentów dla dzieci:) Ja nie miałam z tym problemu, dlatego, że odkryłam Super Toys już przed gwiazdką i wtedy zrobiłam sobie listę prezentów dla mojej dwójeczki ;) Mają fajny wybór i naprawdę przystępne ceny. Polecam ich zabawki.

Awatar użytkownika
Aniela
Posty: 1
Rejestracja: 08 lut 2021, 17:38

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: Aniela »

W sklepie SuperToys można kupić również części do pojazdów, nie trzeba ich szukać na końcu świata. Tak więc pojazdami dziecko może cieszyć się naprawdę kilka lat. Ja jestem bardzo zadowolona z zakupów u nich. Polecam.

https://mirapolnext.pl/zabawka-bruder-traktor-jcb-fastrac-ladowacz-03031-p-3035.html

Awatar użytkownika
Danisław1976
Posty: 1
Rejestracja: 15 lut 2021, 0:16

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: Danisław1976 »

Zdecydowanie i bezapelacyjnie mają najlepsze, najfajniejsze wózki dla lalek na rynku. Moja córka jest zachwycona, prawie nie rozstaje się z wózkiem. Czasem zabiera go nawet na zakupy. Polecam ten sklep.

Awatar użytkownika
selena-88
Posty: 1
Rejestracja: 19 maja 2021, 12:06

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: selena-88 »

Ja zakochałam się w dziale: pojazdy na akumulator. Znalazłam takie fajne samochody dla dzieci. Jestem zadowolona z zakupu. Samochody są bardzo ładnie wykonane, trwałe, solidne i bezpieczne. Polecam.

Awatar użytkownika
Norbert
Posty: 1
Rejestracja: 22 sty 2021, 18:24

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: Norbert »

Bardzo fajny, bogato zaopatrzony sklep z zabawkami dla dzieci. Świetna komunikacja, jakość produktów bardzo fajna, ceny atrakcyjne, szybkość realizacja zamówienia - zadowalająca. Wszystko na plus.

https://mirapolnext.pl/rower-eliptyczny-be1900-p-4398.html

Awatar użytkownika
Slawomir1978
Posty: 1
Rejestracja: 02 lut 2021, 18:02

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: Slawomir1978 »

Świetne gokarty, aż przypomina mi się dzieciństwo i szaleństwa w gokartach. Oczywiście nie były one tak fajne jak teraz, ale zabawa była przednia. Teraz moje dzieci mogą poszaleć. Jestem zachwycony.

Awatar użytkownika
Rachela
Posty: 3
Rejestracja: 06 lut 2020, 23:24

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: Rachela »

Ja kupowałam traktorki z działu rowerki i traktory, wybrane przeze mnie pojazdy sprawiły wiele frajdy dzieciakom. Super że znalazłam ten sklep bo mogłam podarować siostrzeńcom cos naprawdę fajnego.

Awatar użytkownika
Ksenia_81
Posty: 1
Rejestracja: 23 kwie 2021, 23:35

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: Ksenia_81 »

Bardzo fajne wózki dla lalek, można wybrać coś naprawdę wyjątkowego. Moja córka jest zachwycona takim prezentem. Nie mogłam wybrać lepiej. Polecam zakupy w Super Toys.

dr grinspoon

Awatar użytkownika
Abelard
Posty: 2
Rejestracja: 29 lip 2020, 15:34

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: Abelard »

Polecam pojazdy na akumulator można wybrać spośród licznych modeli. A co jeden to lepszy. świetny styl i fajnie się jeździ. No z tego co mówią mi dzieci, bo sam nie jeździłem ;)

Awatar użytkownika
miłobąd1993
Posty: 1
Rejestracja: 06 lip 2021, 22:43

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: miłobąd1993 »

Jeśli szukacie takich produktów jak rowerki dla dzieci, odpychacze, rowerki biegowe to sklep Super Toys jest miejscem, które powinniście poznać. Duży wybór produktów wysokiej jakości.

Awatar użytkownika
Jasława
Posty: 1
Rejestracja: 27 mar 2021, 12:31

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: Jasława »

A ja znalazłam takiego fajnego quada: Quad Hero Strong z akumulatorem i silnikiem. Bardzo fajny model. Może mieć nawet rejestrację. Super sprawa. Polecam Super Toys i ich pojazdy dla dzieci.

Awatar użytkownika
Robert
Posty: 2
Rejestracja: 20 gru 2020, 0:13

Re: super-toys.pl opinie

Post autor: Robert »

Znalazłem sporo ciekawych zabawek w tym sklepie. Na przykład kolejka z mostem czy gokarty. Kupiłem dla dzieciaków i zdobyłem kilka plusów ;) Jestem zadowolony z jakości i cen.

korytka maskujące

ODPOWIEDZ